Natuurlijkinbalans

Massages met aandacht

MASSAGES 


 

SPORTMASSAGE

Sportmassage is ideaal voor mensen die veel sporten en bij pijnlijke of vermoeide spieren. 

Een stevige massage helpt om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en zo het herstel te bevorderen. Sportmassage is ook mogelijk voorafgaand aan het sporten om de spieren voor te bereiden op de inspanning.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Even helemaal tot rust komen? Dat kan met een ontspannende massage. Door middel van zachte en rustige massagetechnieken kalmeren de spieren en het zenuwstelsel en voelt u zich na afloop herboren.

SPATADERTHERAPIE

Ik bied spatadermassage zowel als losse behandeling als in kuurverband. De massage werkt zeer verlichtend en bevordert de doorbloeding van het veneuze stelsel en laat klachten zoals vermoeide en zware benen afnemen. Ook wordt deze massage als zeer ontspannen ervaren.

Spatadertherapie is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen. De behandelingen kunnen worden gestart vanaf week 16 van de zwangerschap. Voor meer informatie over spatadertherapie kunt u kijken op www.spatadertherapie.com

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 Vanaf week 12 van de zwangerschap kunt u bij mij terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Ik beschik over een speciale massagebank met buik- en borstuitsparingen waardoor u lekker op uw buik kunt liggen en kunt genieten van een uurtje rust en ontspanning. Tijdens de zwangerschapsmassage wordt u behandeld met zachte massagetechnieken en puur natuurlijke olie. 

HOTSTONE MASSAGE 

Bij deze behandeling wordt u van top tot teen gemasseerd met warme stenen. Ook worden de warme stenen op diverse plekken op het lichaam gelegd wat zorgt voor een nóg diepere ontspanning en een snellere afvoer van afvalstoffen. Ideaal verwenmoment voor op een koude dag.

 AYURVEDISCHE MASSAGE

Een traditionele Indiase massage waarbij u royaal met warme ayurvedische olie behandeld wordt. Het hele lichaam komt aan bod bij deze harmoniserende en super ontspannende massage die er op gericht is de balans in het lichaam te herstellen.

STOELMASSAGE

Stoelmassage is een korte (maar krachtige) massage waarbij u in een zeer ontspannen houding in een speciale stoel zit. Nek, rug, schouders, hoofd, armen en handen komen bij deze massage aan bod waarbij ik gebruik maak van zowel drukpuntmassage (shiatsu) als strijkingen, knedingen en rekkingen. 

Stoelmassage is zeer laagdrempelig omdat de behandeling over de kleding heen gegeven wordt. 

Ik kom ook bij bedrijven en op evenementen om stoelmassages te geven. Bedrijven krijgen een speciale offerte op maat. 

TARIEVEN

Sportmassage:                     50 minuten  € 40         25 minuten  € 20

Ontspanningsmassage:     50 minuten  € 40        25 minuten  € 20

Hotstone massage:             50 minuten  € 40        25 minuten  € 20

Ayurvedische massage:     50 minuten  € 40       25 minuten  € 20

Zwangerschapsmassage: 50 minuten  € 40       25 minuten  € 20 

Spatadermassage: per behandeling van 40 minuten:   € 40 

Stoelmassage:         per behandeling van 20 minuten:   € 15

(Bij bedrijven kom ik langs bij minimaal 5 stoelmassages, hiervoor gelden speciale tarieven op maat)

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is er een mogelijkheid dat mijn behandelingen vergoed worden.


 

( Wellicht ten overvloede maar ik doe geen erotische massages)